Mehmet Beğendik kimdir? Mehmet Beğendik hakkında detaylar

Ünlü işadamı ve iş dünyasının tanınan ismi Mehmet Beğendik hakkında detaylı bilgiler burada

Mehmet Beğendik kimdir? Mehmet Beğendik hakkında detaylar

Türkiye'nin zincir mağazalarından Beğendik Mağazaları'nın sahibi Mehmet Beğendik hayatını kaybetti. Cenazesi bugün defnedilecek Mehmet Beğendik kimdir sorusu merak uyandırıyor. Beğendik'in ölümü iş dünyasını yasa boğdu. İşte sevilen işadamı hakkında detaylı bilgiler 




MEHMET BEĞENDİK KİMDİR?

Kayserili işadamı Mehmet Beğendik, perakende toptan mazağalar zinciri Beğendik Mağazalarının kurucusu ve sahibidir. İş dünyasında birçok başarıya imza atmış ve önemli bir yer edinmiştir. 

1993 yılında Ankara kocatepe Camii altında açtığı Beğendik mağazası, o dönemde Türkiye'de en büyüktü ve bir ilkti. Şirketin bugün Ankara, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Konya ve Bursa illeri olmak üzere toplam 6 ilde 46 Beğendik mağazası bulunuyor. 1993'te Kocatepe'deki ilk mağaza açıldığında Ankaralılar büyük ilgi göstermişti. Hatta ilgi öylesine yoğundu ki, ilk günlerde kalabalık nedeniyle vatandaşlar içeriye kuyrukla alınıyordu. Bir grup müşteri dışarı çıktıktan sonra yenileri mağazaya giriyordu.

Türkiye'de mağazacılık sektörününün büyüyüp değişmesine rağmen Beğendik her zaman farklı konseptini korumuştur. Mehmet Beğendik, başarılı işadamı Hacı Duran Beğendik'in de babasıdır. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi