Mehmet Baran Erdoğan kimdir?

Çocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'u Mehmet Baran Erdoğan kimdir? Mehmet Baran Erdoğan fotoğrafları ve hakkında tüm detaylar...

Mehmet Baran Erdoğan kimdir?

Ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın Furkan Kızılay'ın ardından Havuç karakterini oynayan Mehmet Baran Erdoğan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkında tüm detaylar...

MEHMET BARAN ERDOĞAN KİMDİR?

1986 yılında Ankara'da dünyaya gelen Baran, Müjdat Gezen Actor Studio'da oyunculuk eğitimini almıştır.

Kanıt, Yahşi Cazibe, Alem Kıralı, Hayat Yolunda dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Çocuklar Duymasın dizisinde 'Havuç / Emre' karakterine hayat vermiştir.

Havuç karakteri hakkında: "Emre, Haluk ve Meltem  26 yaşındaki oğullarıdır. Saç renginden dolayı çevresindeki herkes ona "Havuç" diye seslenmektedir. Ablası Duygu ne kadar aklı başında ve sakinse, Havuç onun aksine enerjik ve haylazdır. Özellikle Haluk'a zaman zaman pembe yalanlar söyler. Anı yaşamayı sever, şıp sevdidir. Çok kolay aşık olur. Ailesi ve arkadaşları Havuç'un ilişkilerini ciddiye almaz. Mühendis olan Havuç, uzun bir iş arayışından sonra annesinin eski çalıştığı şirkette çalışmaya başlar. Havuç'un yeni amacı, kendisine asla güvenmeyen babasını şaşırtmak ve ailesinin yüzünü kara çıkartmamaktadır. Bu yüzden şaşırtıcı bir şekilde çok çalışır."

Rol aldığı sinema filmleri: Piyasadan Büyük Alacağımız Var, Recep İvedik 4, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Arif V 216

Mehmet Baran Erdoğan fotoğrafları:

Mehmet Baran Erdoğan kimdir? 

Mehmet Baran Erdoğan kimdir? 

Mehmet Baran Erdoğan kimdir? 

Mehmet Baran Erdoğan kimdir? 

Mehmet Baran Erdoğan kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi