Malatya Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan kimdir?

Malatya Belediye Başkanı adayı olarak Ak Parti Selahattin Gürkan'ı gösterdi. Selahattin Gürkan kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Malatya Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan kimdir?

Malatya Belediye Başakanlığı için Ak Parti  Selahattin Gürkan'ı aday gösterdi.  Selahattin Gürkan kimdir, özgeçmişi nasıldır? İşte hakkındaki detaylar

SELAHATTİN GÜRKAN KİMDİR?

1958 yılında Malatya'da doğan Gürkan İlkokulu, orta ve lise öğrenimini Malatya'da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü ve Bolu Eğitim Enstitüsü bölümlerinden mezun oldu.

SELAHATTİN GÜRKAN KİMDİR?

1979-1989 tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı devlet okullarında öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.

1995-2001 yılları arasında MEB İlköğretim Müfettişi, 2001-2003 yılları arasında da Malatya İŞ-KUR İl Müdürü olarak görev yaptı.

2004-2009 ve 2009-2013 dönemlerinde Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini yaptı ve üçüncü dönem Belediye Başkanlığı görevini hali hazırda devam ettirmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi