Latif Doğan Kimdir?

Latif Doğan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Latif Doğan Kimdir?

LATİF DOĞAN KİMDİR?

Latif Doğan, 29 Nisan 1967 tarihinde Adıyaman'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Latif Doğan, müziğe 11 yaşında bir düğünde darbuka çalarak başlamıştır. Kazandığı parayla memleketinde bir radyo istasyonu ve bir kaset dükkanı açmıştır. Adının duyulması ile bölgesel televizyonlara konuk sanatçı olarak çağrılmaya başladıktan sonra katıldığı programlar sayesinde zamanla meşhur olmuştur. Doğan, 1995-1998 yılları arasında dört yıl boyunca bir şov programı yapmıştır. 2000 yılında ilk kaseti Oyun Havası ve daha sonra da Kurtulayım Gitsin albümlerini piyasaya çıkardı ve bu albümlerden sonra nam kazanmıştır.

Latif Doğan, asıl çıkışını 2003 yılında çıkardığı Küstüm adlı albümü ile yakalamıştır. Sonra bu şarkının adıyla Küstüm Şov'u yapmaya başlamıştır.

ÖZEL HAYATI:

Doğan, 2987 yılında Emine Doğan ile evlenmiştir. Çiftin; Seydi Vakkas Doğan, Sena Doğan ve Sevda Doğan adında çocukları vardır.

ALBÜMLERİ:

Sözüm Söz, Yar Gelecek, Küstüm, Kurtulan Gitsin, Bi Tane, Kına Gecesi

ÖDÜLLERİ:

MÜYAP Yılın En Çok Satan Albüm Ödülü (2003)

Küstüm Şov ile'Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği 2004 Yılı En İyi Şov Programı Ödülü (2005)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi