Kutsi Kimdir?

Kutsi kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Kutsi Kimdir?

KUTSİ KİMDİR?

Ahmet Kutsi Karadoğan, 16 Mart 1973 yılında Hatice - Şinasi Karadoğan çiftinin oğlu olarak Malatya'da dünyaya gelmiştir. Bir kız kardeşi vardır.

Lise yıllarında yakın çevresinin "sesin güzel" uyarılarını ödikkate alarak, şan dersi almıştır. 2000 yılında Erol Köse Production tarafından ilk albümü "Aşk Payını Aldı"yı çıkararak adını duyurmuştur. Uzun bir aradan sonra, 2005 yılında Erol Köse Production tarafından "Sana Ne" albümünü çıkartmıştır.

Ayrancı Anadolu Lisesi'ni bitiren şarkıcı, Mimarlık bölümünü ise yarıda bırakmıştır. Cengiz Kurtoğlu'nun da büyük desteğini alan Kutsi, Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor albümünde "Duvardaki Resmin" şarkısı ile tanınırlığını arttırmıştır.

Meslek olarak sadece müzisyenlik değil aynı zamanda oyunculuğu da seçen Kutsi, 2006 yılında Doktorlar dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atmış ve " Levent Doktor" karakteri ile hafızalara kazınmıştır. Doktorlar dizisi bittikten bir süre sonra Kahramanlar dizisi ile yeniden ekranlarda olan Kutsi, 2010 yazında Doktorlar'ın tekrarları çok izlenip ve seyirciler tarafından yeniden başlamasının istenmesi üzerine 3 Aralık 2010 tarihinde Doktorlar dizisi yeniden ekranlara geri dönmüş ve yine çok büyük bir seyirci kitlesi yakalamıştır.

Profesyonel müzisyenlik kariyeri olan Kutsi, 5 albüm çıkarmış ve hep hit parçalarıyla çok konuşulmuştur. "Sana Ne, Bomboşum Buralarda, Ağlama Kalbim, Aşkın Gururu, Geçer, Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor, Olay Olacak Aşkımız, Hediyem Olsun, İlan-ı Aşk, Doğum Günü, Konuşmayacağım, Aşk Celladı, Helal Etmiyorum, Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim, Zor Olsa da, Melek ve Kapımı Çal, Son Mektup, Bambaşka, Haram Olsun, Soran Yok" albümlerinin istatistiği bunu kanıtlamaktadır. Huzur Sokağı isimli dizide "Bilal" karakterini canlandırmıştır. Sanatçının yeni albümü "Bilmem Anlatabildim Mi" 18 Mart 2013 tarihinde çıkmıştır. 2015 yılında Show TV'de başlayan "Beyaz Yalan" adlı dizide Demir Güner karakterine hayat vermiştir.

ÖZEL HAYATI:

Karizmatik şarkıcı / oyuncu, Sinem Bayraktutar' ile 2008 yılında dünyaevine girmiştir. Çiftin bu evliliğinden 2009 doğumlu Ceylin Ada ve 2015 doğumlu Lila adında adında kızları vardır. Çift, 2017 yılında boşanmıştır.

Kutsi 2017 yılında Feyza Çıpa ile nişanlanmıştır.

ALBÜMLERİ:

Aşk Payını Aldı, Sana Ne, Kördüğüm (Petek Dinçöz ile), Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor, Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim, Bambaşka, Bilmem Anlatabildim mi?

TEKLİLERİ:

"Yaz Günü", "Aşıklar Şehri" (feat. Zara), "Söz Konusu Aşk" (feat. Meral Kendir), "Beşiktaşım Benim", "Kalbimdeki Deniz"

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Doktorlar, Kahramanlar, Huzur Sokağı, Veliaht, Beyaz Yalan, Kırgın Çiçekler, Kalbimdeki Deniz, Benim Adım Melek 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler