Kübra Hera Aslan Kimdir?

Ozan Doğulu' nun sevgilisi Kübra Hera Aslan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Kübra Hera Aslan Kimdir?

KÜBRA HERA ASLAN KİMDİR?

Kübra Hera Aslan, 1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Malatyalıdır.

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur.

KARİYERİ:

2009 yılında henüz 20 yaşındayken Miss Beauty Of Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve yarışmada ikinci olmayı başarmıştır. Bu yarışmanın sonrasında Tayland’da organize edilen Uluslararası Miss Beauty Of World yarışmasında ülkemizi temsil etmiş ve Kainat 2. güzeli seçilmiştir.

İleri derecede İngilizce bilen Aslan,  kısa bir dönem de İspanyolca eğitimi almıştır. NTV, Sportivi ve Tv Em Spor gibi çeşitli kanallarda spikerlik yapmıştır. 

Güzel fiziğinin yanı sıra düzgün diksiyonuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aslan, TV EM kanalında ekranlara gelen spor haberlerinin uzun bir dönem sunuculuğunu yapmıştır. Kendisi için her şey yolunda giderken kanalın kapanmasının sonrasında spikerlik mesleğine ara vererek yurt dışına çıkmış ve orada yaşamaya başlamıştır. Uzun bir dönem yurt dışında yaşadıktan sonra 2016 yılında tekrar yurda dönerek Habertürk'de çalışmaya başlamıştır. 

Verdiği bir röportajda babaannesi tarafından İranlı olduğunu belirtmiş ve aslen Malatyalı olduğunu vurgulamıştır. Tescilli güzel, şarkıcılık hayatına ise kısa bir süre önce aranjör Ozan Doğulu ile beraber "Öle Öle" isimli şarkıda düet yaparak ilk adımını atmıştır.

ÖZEL HAYATI:

Bir süredir ünlü popçu Kenan Doğulu'nun kardeşi ünlü aranjör Ozan Doğulu ile birliktedir.

Ozan Doğulu'nun 11 yıllık eşinden boşanmasına sebep olduğu da iddia edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi