Kerem Kupacı Kimdir?

Kerem Kupacı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Kerem Kupacı Kimdir?

KEREM KUPACI KİMDİR?

Kerem Kupacı,  7 Şubat 1971 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Kupacı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra sırasıyla Dikkat Bebek Var, Evimiz Olacak Mı?, Mahallenin Muhtarları ve Baba Evi gibi dizilerde rol almıştır. Bunun yanında Kahpe Bizans ve televizyon için çekilen Çilekli Pasta adlı filmlerde oyunculuk yapmıştır.

2000 yılında Şekerbank, 1999 yılında Demirbank ve yine aynı sene çektiği bir de Algida reklamı bulunmaktadır. Hayat Bilgisi dizisinde Keramettin Güçverir'i oynamıştır. Bu karakteriyle hafızalara kazınmıştır. Atv'de yayınlanan Bedel adlı dizide oynamıştır. Ayrıca yine Atv'de yayınlanan Elveda Rumeli dizisinde yer almıştır. 2010-2011 yılları arasında Trt 1 de yayınlanan Elde Var Hayat dizisinde Rıfat Sancaklı karakterini canlandırmıştır. Şu anda Kırgın Çiçekler isimli dizide Sedat karakterini canlandırmaktadır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Dikkat Bebek Var, Evimiz Olacak Mı?, Mahallenin Muhtarları, Baba Evi, Hayat Bilgisi, Bedel, Elveda Rumeli, Elde Var Hayat, Kırgın Çiçekler

ÖZEL HAYATI:

2011 yılında kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile dünyaevine girmiştir. Çift, 2014 yılında boşanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi