Kerem Fırtına film galasında skandala imza attı - Kerem Fırtına kimdir?

Kaybedenler kulübünde rol alan oyuncu Kerem Fırtına'nın filmin galasında skandal bir olaya imza attığı öğrenildi. Peki oyuncu Kerem fırtına kimdir?

Kerem Fırtına film galasında skandala imza attı - Kerem Fırtına kimdir?

Kaybedenler Kulübü'nün devam filmi Kaybedenler Kulübü Yolda filminin galası yapıldı. Tam kadro galaya katılan oyuncular arasında bulunan Kerem Fırtına'nın skandal bir olaya imza attığı ileri sürüldü. Peki Kerem Fırtına kimdir? İşte detaylar.


İlki büyük ilgi gören 'Kaybedenler Kulübü'nün devam filmi 'Kaybedenler Kulübü Yolda' 16 Martta gösterime girdi. Filmin dün akşam yapılan galasına yönetmen Mehmet Ada Öztekin, Nejat İşler, Yiğit Özşener, Hande Doğandemir, Merve Çağıran ve bütün oyuncular tam kadro katıldı. Galaya katılanlar arasında ülnü isimlerde bulunurken filmin başrolleri Nejat İşler, Yiğit Özşener'in alkollü oldıkları gözlendi. 

Yazar Cengiz Semercioğlu, galadaki skandalları ile gündeme gelen filmle ilgili çok konuşulacak bir iddiayı daha köşesine taşıdı. Filmin oyuncularından Kerem Fırtına'nın gala sırasında tanıştığı bir kadınla film gösteriminin sonuna kadar öpüştüğünü belirten Semercioğlu, "Zaman zaman o kadar yüksek ses çıkarmışlar ki galadaki herkes dönüp dönüp orada ne oluyor diye oyuncuya ve yanındaki kadına bakmış. Hatta hemen arka sıradaki bir kadın rahatsız olup ön tarafa geçmiş. Film gösterimi sonuna kadar sürmüş salondaki bu yüksek sesli fırtına... Film bitince de Kerem Fırtına ayağa kalkıp alkışlamış, hiçbir şey olmamış gibi de salondan çıkmış" ifadelerini kullandı.

Kerem Fırtına film galasında skandala imza attı - Kerem Fırtına kimdir?

KEREM FIRTINA KİMDİR?

23 Eylül 1981 doğumlu olan Kerem Fırtına 36 yaşındadır. Kerem Fırtına İlk ve orta eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Lise dönemlerinde tiyatro merakı ile birlikte okulda çeşitli oyunlarda yer almıştır. 1999 senesinde Kenan Evren Lisesi’ni tamamlamış aynı sene İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanmış ve mezun olmuştur.

Daha sonra Şahika Tekand Studio Oyuncuları ‘nda 2 yıl oyunculuk eğitimi alan Kerem Fırtına Osman Sınav ile tanışmış ve Kurtlar Vadisi dizisinde rol almıştır. 2015 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide İsmail karakterini canlandırmaktadır. Kerem Fırtına İstanbul doğumludur.

KEREM FIRTINA'NIN YER ALDIĞI PROJELER

Kiralık Aşk Star Tv İsmail karakteri
Kurtlar Vadisi – Eren Eylül/ 2003-2005/
Kurtlar Vadisi Terör Eren Eylül 2007/
Kurtlar Vadisi Pusu Eren Eylül 2007-2008/
Martılar ve İstanbul (oyuncu, senaryo asistanı)
Üvey Baba
Oda
Esrarlı Gözler
Bu Kalp Seni Unutur mu? Devrimci
Konak(film)
Karadayı Savcı Adnan

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler