Karahan Çantay kimdir?

Karahan Çantay trafik kazasında hayatını kaybetti. Peki Karahan Çantay kimdir, kaç yaşındadır?

Karahan Çantay kimdir?

Karahan Çantay, geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen eski model Çantay Tayland'da trafik kazası geçirerek vefat etti. Peki Karahan Çantay kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

'Mr.Turkey 95' yarışmasına katılarak Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen ve uzun süre önce Tayland'a yerleşen Çantay, trafik kazasında hayatını kaybetti. 90'lı yılların en ünlü erkek modeli olan Çantay'ın naaşı 2 gündür hastane morgunda yakınlarının alması için bekliyor.

KARAHAN ÇANTAY KİMDİR?

Ankara'da 21 Aralık 1973'te dünyaya gelen Karahan Çantay Balıkesir'de büyüdü ve üniversiteye kadar orada okudu. ODTÜ'ye dereceyle giren Çantay  Matematik bölümünde son sınıfa kadar okudu. Ardından mankenliğe geçiş yapınca okuldan ayrıldı. 1995 yılında katıldığı Mr Turkey yarışmasında birinci oldu. Ayrıca 1996'da Mr Word güzellik yarışmasında da üçüncü oldu. 

Karahan Çantay kimdir?

Mankenlik ve fotomodellik yapan Çantay, 1999'da uyuşturucu nedeniyle davalık oldu. Ünlü sanatçı Sibel Can ile arasında aşk dedikoduları çıktı. 

Zehirli Sarmaşık, Sibel,Gizli Aşk, Böyle mi Olacaktı, Kumkapı Olayı-Üzgünüm, Altın Vuruş. Bunların haricinde Zeki Müren anısına tiyatro gösterisi ve Hande Ataizi ile birlikte Zorro'nun Aşkı'nda oynadı.

2000 yılının Mart atında Bülent Ersoy'un "Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim" adlı şarkının klibinde oynadı.

Bildiği Japoncayı unutmamak için Japonca kitaplar okumakta. ABD. New York'ta yaşayan Karahan Çantay, New York Havaalanı'nda taksicilik yapıyordu.Filmleri :1995 - Gizli Aşk1997 - Böyle mi Olacaktı1997 - Altın Vuruş1998 - Sibel2000 - Kumkapı Olayı-Üzgünüm2000 - Zehirli Çiçek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi