Kadir Doğulu Kimdir?

Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Kadir Doğulu Kimdir?

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Abdulkadir Doğulu, 9 Nisan 1982 tarihinde Mersin'de dünyaya gelmiştir. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir. Doğulu, 5 kardeştir.

Doğulu'nun da ortaokul ve lise yılları çalışarak geçmiştir. Özellikle kafe ve bar işletmeciğinden keyif almaktadır. 2000'de abisinin yanına gelmek için İstanbul'un yolunu tutan yakışıklı oyuncu önce Beyoğlu Frape'de işe girmiş ardından Refika'da çalışmıştır. Cafe City ve Buz'da garsonluk yapmıştır. Salomanje'de cumartesi pazar günleri mutfakta ekmek pişirip kahvaltıları hazırlayan Doğulu, bir süre sonra bu işe iyice odaklanmıştır. Biriktirdiği paralarla Barcelona ve Roma'ya giderek oradaki kafeleri ve restoranları incelemiştir.

Türkiye dönüşü House Cafe'de işe girmesiyle olmuştur. İki sene işletmecilik yapmıştır. O dönemde abisi aracılığıyla Hande Yener'le tanışmıştır. Hande Yener menajerlik işlerini çalışkan bulduğu Kadir Doğulu'ya teslim etmiştir. Doğulu da  zamanla işi büyütmüş ve "T.p.a" isminde bir şirket kurmuştur. Şimdi Hande Yener'le çalışmaya devam etmektedir. Bunun dışında bazı isimlere menajerlik hizmeti vermektedir. Aynı zamanda Harbiye'deki Piyasa isimli gece kulübünü işletmektedir.  Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nde birinci sınıf derslerine devam eden Doğulu: "Allah bana bir enerji vermiş gerisini koy vermiş. Çalışmadığım zamanlar kendimi rahatsız hissediyorum. Uyurken bile sıkılırım" demiştir.

KARİYERİ:

İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynamıştır. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmıştır. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynamıştır. Ancak diziden ayrılmış ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih Harbiye adlı dizide Macit karakterine hayat vermiştir. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırmıştır.  Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmıştır. 2016 yılında Fox Tv'de yayınlanan " Bana Sevmeyi Anlat" adlı dizide "Alper" rolü ile ekranlara gelmiştir. 

ÖZEL HAYATI:

Doğulu geçmişte; Hande Yener, Tuğçe Kurt, Devrim Özkan gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

2016 yılında güzel oyuncu Neslihan Atagül ile dünyaevine girmiştir.

ROL ALDIĞI TELEVİZYON DİZİLERİ:

2010  Küçük Sırlar   

2011-2013  Pis Yedili  

2013-2014  Fatih Harbiye   

Sevdam Alabora   

2015-2016  Muhteşem Yüzyıl Kösem  

2016-2017  Bana Sevmeyi Anlat  

2018   Babamın Günahları    

2018-  Vuslat   

SİNEMA FİLMLERİ:

2013    Bir Hikayem Var    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi