Jr. Nejat Uygur Kimdir?

Kağıt Ev dizisi oyuncularından olan Jr. Nejat Uygur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Jr. Nejat Uygur Kimdir?

NEJAT UYGUR KİMDİR?

Nejat Uygur, 1 Ocak 1995 yılında ünlü çift Çiğdem- Behzat Uygur'un oğlu olarak İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Amcası ünlü oyuncu Süheyl Uygur'dur. Nejat Uygur Jr.  adını ünlü oyuncu, tiyatro ve komedi duayeni dedesi Nejat Uygur'dan almaktadır. Nejat Uygur Jr. da dedesi ve amcaları gibi oyunculuk yapmaktadır. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Uygur'un asıl alanı tiyatrodur. Jr. Nejat Uygur ilk olarak arkadaşı Sina ile çektiği Vine videoları ile tanınmıştır.

KARİYERİ:

Nejat Uygur, lise eğitimini TED İstanbul Koleji'nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimi almamış, direkt olarak aile mesleği olan ve hevesli olduğu oyunculuğa başlamıştır. Oyunculuk kariyerine sosyal medyada çektiği videolarla başladıktan sonra dizilere de yönelmiştir. Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Hikmet rolü tanınan Uygur, daha sonra da tanınmaya ve oyunculuğa devam etmiştir.

Genç oyuncu şimdilerde ise Star Tv'de yayınlanacak olan Kağıt Ev dizisinde yer almaktadır.

İşte Jr. Nejat Uygur'un bazı fotoğrafları;

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler