Jessica Falkholt kimdir? Jessica Falkholt neden öldü?

Jessica Falkholt 29 yaşında hayatını kaybetti. Peki Falkholt kimdir, neden öldü? İşte detaylar

Jessica Falkholt kimdir? Jessica Falkholt neden öldü?

Güzel oyuncu Jessica Falkholt hayatını kaybetti. 29 yaşındaki oyuncu geçirdiği trafik kazası sonrasında komaya girmiş ve makineye bağlı olarak yaşıyordu. Ünlü oyuncunun bugün hayatını kaybettiği duyuruldu. Peki Jessica Falkholt kimdir? İşte detaylar

JESSİCA FALKHOLT KİMDİR?
Jessica Falkholt kimdir? Jessica Falkholt neden öldü?
Avustralya'nın Sidney şehrinde 15 Mayıs 1988 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu bir çok yapımda yer almıştı.   Harmony (2018), Green River: Part One (2017) ve Home and Away (1988) gibi önemli yapıtlarda rol alan Falkholt geçirdiği bir trafik kazası sonrasında makineye bağlı olarak yaşamaya başlamıştı. Komaya girdikten sonra yaşam belirtileri vermeyen yetenekli oyuncu 11 Ocak 2018'de hayatını kaybetti. Falkholt'un yer aldığı Harmony 2018'de vizyona girecekti..

Avustralya basını güzel oyuncunun hayatını kaybettiği gelişmesini duyurdu. Genç oyuncunun ölümü hayranlarını hüzne boğdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler