İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu kimdir? Nerelidir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor?

İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu oldu. Peki Buğra Kavuncu kimdir? İşte detaylar haberimizde.

İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu kimdir? Nerelidir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor?

İYİ Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayını açıkladı. Peki İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu kimdir? İşte merak edilenler...

BUĞRA KAVUNCU KİMDİR?

Mehmet Satuk Buğra Kavuncu. Ankara doğumlu olan Kavuncu, Ankara Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümü’nden 1997 yılında mezun oldu ve profesyonel hayatına Kazakistan’ın Almatı şehrinde yapı kimyasalları alanında adım attı.

Kavuncu, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, Satış, Pazarlama ve Yatırım alanlarında geniş bir deneyim kazanarak kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı.

1997 yılında kendi şirketi USTA LLP'yi kurarak yapı kimyasalları sektöründe önemli bir yatırım yaptı ve bu alanda Orta Asya'da şirketinin büyümesini sağladı.

İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu kimdir?

2008 yılında şirketini başarılı bir şekilde sattıktan sonra, BASF Yapı Kimyasalları Central Asia LLP ve BASF Orta Asya’da üst düzey yönetici pozisyonlarında görev aldı.

Buğra Kavuncu'nun eğitim hayatı Edmenton İlkokulu’nda başladı ve Ankara Çizmeci İlkokulu ile Ankara Atatürk Lisesi’nde devam etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açıklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı, Kavuncu'nun siyasi arenadaki yükselişini işaret ediyor.

Kavuncu'nun profesyonel geçmişi ve yöneticilik deneyimi, İstanbul gibi büyük bir şehrin yönetiminde önemli bir rol oynayabileceğinin sinyallerini veriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler