Hilal Altınbilek kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Televizyonların gözde dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sına hayat veren Hilal Altınbilek kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Hilal Altınbilek hakkında merak ettikleriniz

Hilal Altınbilek kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek en çok merak edilenler arasında.Peki Hilal Altınbilek kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte merak ettikleriniz

Hilal Altınbilek kimdir?

21 Ocak 1991'de İzmir'de dünyaya geldi. İzmirlidir. Tiyatro eğitimine İlkokul öğreniminin hemen ardından başlayan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı.2011 yılında Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolünde oynadığı “Derin Sular” dizisi ile tanınmaya başladı.Ardından Karagül isimli dizide canlandırdığı Özlem karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.2018 yılında Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ‘Çocuklar Sana Emanet’ filminde Engin Akyürek’in başrolde oynadığı oyuncu kadrosunda yer aldı. Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan 27 yaşındaki güzel oyuncu 1.68 metre boyunda, 50 kilo ve Kova burcudur.

Hilal Altınbilek kimdir?

Hilal Altınbilek'in başrol oynadığı dizisinde hayat verdiği Züleyha karakteri hakkında detaylar ;

Talihin olanca güzelliği verip birazcık şansı ve kısmeti esirgediği, mütevazı, iyi niyetli ama gerektiğinde kararlı, inatçı olabilen, zeki bir genç kız. Parada pulda gözü olmayan Züleyha'nın en büyük hayali Yılmaz'la evlenip yuva kurmak ve mutlu olmak. Ama bir gün üvey abisi Züleyha'nın hayatını mahvedecek bir adım atar. Bu adımla darmadağın olan Züleyha'nın tek çaresi Yılmaz'la birlikte Adana'ya kaçmaktır. Ama kader Züleyha'yı sınamaktan vazgeçmeyecek, onu ölümden daha zor kararlar vermek zorunda bırakacaktır.

Hilal Altınbilek'in oynadığı diziler;

2013-2014-Karagül
2011-Derin Sular
2018-Bir Zamanlar Çukurova 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi