Hercai oyuncu kadrosunda bulunan İlay Erkök kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Güzel ve başarılı oyuncu İlay Erkök, izleyenler tarafından kim olduğu merak konusu oldu. Ünlü oyuncu ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Hercai oyuncu kadrosunda bulunan İlay Erkök kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Güzel ve başarılı bir oyuncu olan İlay Erkök, oyunculuğuyla izleyenlerin takdirini toplarken, kim olduğu da merak edildi. Erkök kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır? Tüm detaylar haberimizde...

İlay Erkök kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

İLAY ERKÖK KİMDİR?

1 Ekim 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur.  Aslen Manisalı olan Erkök, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuştur. 2013 yılında oyunculuk dünyasına adım atan güzel oyuncu Güneşi Beklerken dizisinde ki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. 

Dizinin ardından İngiltere'de eğitim almak için giden başarılı oyuncu Royal Conservatoire of Scotland'da oyunculuk eğitimi alarak kendini geliştirmiştir. Ardından döndüğü Türkiye'de ünlü komedyen Tolga Çevik'in asistanlığını yapmıştır. 

İnadına Aşk ve son olarak Hayatımın Aşkı dizisinde 'Sezen' karakterine hayat vermiştir. Ayrıca İlk Öpücük filminde de rol alan İlayda Erkök son olarak Hercai dizisinde 'Yaren Şadoğlu' karakterine hayat verecek.

İlay ünlü şarkıcı Kerem Cem ile bir süre sevgili olmuşlardır.

İlay Erkök kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi