Helin Avşar Kimdir?

Helin Avşar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Helin Avşar Kimdir?

HELİN AVŞAR KİMDİR?

Helin Avşar, 2 Kasım 1980 tarihinde Emral- Celal Avşar çiftinin kızları olarak Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Karslıdır. Hülya Avşar'ın kardeşidir, Leyla adında bir ablası daha vardır. Hülya Avşar- Kaya Çilingiroğlu'nun kızı olan Zehra Çiilingiroğlu'nun teyzesidir.

KARİYERİ:

İsviçre'de eğitimini tamamlayan Helin Avşar, 4 yaşındaylen ablası Hülya Avşar güzellik kraliçesi seçilmiştir. Bunun üzerine Ankara'dan İstanbul' giderek oraya yerleşmişlerdir. Çocukluk döneminin kış aylarını İstanbul'da, yaz aylarını ise Ayvalık'ta geçirmiştir. Bir dönem Kanal D'de ve bir reklam ajansında stajer olarak çalışmıştır. Ağırlıklı olarak tekstil işiyle uğraşmıştır. 25 yaşında Nişantaşı'nda kendi tasarımlarını sattığı bir butik mağaza açmıştır. 

2009 yılında gazateciliğe başlayarak Habertürk'de köşe yazarlığı yapmıştır. 2014 yılında ise gazeteden ayrılmıştır. 

ROL ALDIĞI FİLMLER:

İki Yabancı, Hababam Sınıfı Askerde

SUNUCULUK:

Trophy Türk

KATILDIĞI YARIŞMALAR:

Yok Böyle Dans, Şarkı Söylemek Lazım

ÖZEL HAYATI:

2016 yılında Serhan Bora ile hayatını birleştirmiştir. Çift, 10 ay sonra tek celsede boşanmıştır.

Daha öncelerde Sercan Yıldırım, Gürkan Topçu gibi isimlerle aşk yaşayan Helin Avşar, şimdilerde ise Umur Saçkın'la birliktedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi