Hasibe Turhan Kimdir?

Trabzonspor'un yeni transferi Sturridge'nin videolarında duyduğumuz Yarim Yarim şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Hasibe kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Hasibe Turhan Kimdir?

HASİBE TURHAN KİMDİR?

Hasibe Turhan, 18 Temmuz 1994 yılında dünyaya gelmiştir.

Şarkıcının Youtube platformunda ”Kaç Kere” isimli şarkısı 17 milyondan fazla görüntüleme almıştır. Yayınlandığı günde 400 bin izlenme almıştır. Çok tıklanan şarkısının sonrasında,  20 Şubat tarihinde ikinci şarkısı olan ”Korktun Mu? ” İsimli klibi 5 milyona yakın görüntüleme almıştır. Görüntülemeye karşılık olarak sosyal medya hesabından takipçilerine: ”Yine diyecek bir şey bulamıyorum… HARİKASINIZ ???? beni destekleyen klibi paylaşan mesaj yazan o güzel elleriniz dert görmesin.. Herkese sonsuz teşekkür ederim !! Sizleri çok seviyorum ve inanın o kadar gurur duyuyorum ki burada olmaktan ❤️ mesajlara yetişemiyorum şuan maalesef ama bilin ki varlığınızı en derinden hissediyorum. Bütün hikaye paylaşımlarınıza benden REPOST!!” açıklamasında bulunmuştur.

29 Temmuz 2015 yılında ilk İnstagram hesabı paylaşımını yapmıştır. Hesabını aktif kullanmaktadır ve Son teklisi olan Yarim Yarim, Mayıs 2019’da çıkmıştır. Tekli, ünlü futbolcu Sturridge dansı ile bağdaşmıştır.

ALBÜMLERİ:

Yarim, Korktun Mu, Kaç Kere

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi