Hande Ünsal kimdir?

Seni Sever Miydim parçasıyla dikkatleri üzerine çeken güzel sanatçı Hande Ünsal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Hande Ünsal kimdir?

Eski eşi ile yeniden beraber olduğunu açıklayan Hande Ünsal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Müzik piyasasının iddialı isimlerinden Hande Ünsal hakkında tüm detaylar haberimizde...

HANDE ÜNSAL KİMDİR?

25 Şubat 1992 yılında İzmir'de dünyaya gelen Hande Ünsal, 1990 yılında Kaan Canbağ ile evlenen Niran Ünsal'ın bu evlilikten tek çocuğudur.

Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünden mezun olan Hande, 2011 yılında 'Kumar' adlı parçayla müzik dünyasına ilk adımını atmıştır.

Aydın Kurtoğlu'nun Köle isimli parçasında vokal sesi ile tanınan Hande Ünsal, kısa sürede hayran kitlesini arttırmıştır.

21 yaşında iken aranjör Serkan Balan ile evlenen Hande Ünsal, 2018 yılında boşanmıştır. Ünsal geçen ay yaptığı bir açıklama da eski eşi ile sevgili olduklarını da açıklamıştı.

2014 yılında annesiyle arazı bozulduğunda sitemini samimiyetle şu şekilde ifade etmiştir: "Annem Niran Ünsal ve ben farklı insanlarız. İkimizin de hayatın akışı içerisinde tamamen farklı duruşları var. Ben 23 yaşında evli bir bayan olarak Allah’ın bana verdiği yetenekle, kendi özverimle müzik hayatıma sürdürmekteyim. Ben, annemin ilk çocuğu olmanın şanssızlığını yaşamış olabilirim, umarım kardeşlerim hayatın zorlukları karşısında benim kadar ayakları üzerinde durabilirler veya durmak zorunda kalmazlar. Ben yoluma, sorumluluklarımı bilerek devam etmeye çalışacağım. Annemin kendi doğrularıyla hayatında mutlu olmasını dilerim."

Seslendirdiği bazı şarkılar: Nerdesin, Seni Sever Miydim?, Oyna Oyna, İki Çift Laf, Yorgun Yıllarım, Söyleyin, Keskin Bıçak, Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer, Ara Beni Lütfen, Yanmışım Sönmüşüm Ben, Son Sardunyalar, Yerine Sevemem, Yalnızlar Rıhtımı, Vicdanın Affetsin, Sen Olsan Bari, Mor Menekşe, Haydi Söyle, Haydi Gel Benimle Ol, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, İçimdeki Duman

PowerApp programında kendini şu sözlerle tanımlıyor:

Hande Ünsal fotoğrafları:

Hande Ünsal kimdir? 

Hande Ünsal kimdir? 

Hande Ünsal kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi