Hande Sarıoğlu Kimdir?

Hande Sarıoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Hande Sarıoğlu Kimdir?

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce'de dünyaya gelmiştir.

EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

Eğitim hayatı ve çocukluk yıllarını Düzce Akçakoca'da geçiren Sarıoğlu, ortaokulu bitirdikten sonra lise eğitimi için İstanbul'a gitmiştir. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır. 

Üniversite yıllarında okuduğu dönemlerde Mimar Sinan Üniversitesi'nde okuyan bir arkadaşının kısa filminde oyuncu Levent Ülgen ile aynı kısa filmde rol alması ile hayatı bir anda değişmiştir. 2010 yılında dönemin fenomen olan dizisi Aşk-ı Memnu dizisinde rol almaya başlayan Hande Sarıoğlu bu dizide düğün organizatörü rolü ile hayli beğeni toplamıştır. Bu süreçten sonra oyunculuk alanında ilerlemesi beklenirken güzel spiker televizyonculuk kariyerini seçerek mesleğinde zirveye ulaşmayı başarmıştır.  Bunun dışında Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde öğretmenlik yapan Hande Sarıoğlu, bir dönem TRT ekranlarında yayınlanan Ana Ocağı yarışma programına da katılmıştır.

Kariyerinde, Çarkıfelek, Pasaport, Kaç para kaç, Böyle Çok Daha Güzelsin, Tivibuspor gibi programlarla adını duyuran Hande Sarıoğlu 2019 yılında Habertürk TV ekranlarına transfer olmuştur.

İşte güzel spikerin bazı fotoğrafları;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi