Halka dizisinin Bahar'ı Hazal Subaşı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Oynadığı dizilerle ekranların sevilen yüzü Hazal Subaşı'nın kim olduğu merak konusu oldu. Hazal Subaşı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Halka dizisinin Bahar'ı Hazal Subaşı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ekranların sevilen yüzü Hazal Subaşı oynadığı dizilerde gösterdiği başarılı performansı ile takdir toplarken, izleyenler tarafından da kim olduğu merak konusu oldu. Hazal Subaşı kaç yaşındadır, nerelidir, kimdir? Tüm detaylar haberimizde...

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

2 Mayıs 1996'da İzmir'de doğan güzel oyuncu, İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünü okumaktadır. Oyunculuktan önce mankenlik mesleğini yapan Subaşı, Miss Turkey 2015 3. Türkiye güzeli oldu. 2016 yılında kendisine oyunculuk teklifi gelen güzel oyuncu Adını Sen Koy dizisinde başrol oynamıştır. 2018 yılında Bir Umut Yeter dizisinde 'Elif Karabey' , son olarak da Halka dizisinde Bahar karakterini oynamaktadır.

Hazal Subaşı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler