Hakan Dinçkol kimdir?

Hakan Dinçkol yeni diziyle ekranlara dönüyor. Yuvamdaki Düşman'ın Alper'i Hakan Dinçkol kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde yer almıştır?

Hakan Dinçkol kimdir?

Hakan Dinçkol, Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Aslı Tandoğan ile Pamir Pekin'in başrolde yer aldığı Yuvasız Düşman dizisinde Alper karakterine hayat veriyor. Peki Hakan Dinçkol kimdir, kaç yaşındadır, hangi projelerde yer almıştır. İşte detaylar

Hakan Dinçkol kimdir?
Hakan Dinçkol kimdir?
20 Aralık 1981'de İstanbul'da dünyaya gelen Hakan Dinçkol aslen Yugoslav göçmenidir. Yakışıklı oyuncunun çocukluğu ve gençlik yılları İstanbul ve Ayvalık'ta geçti. Eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra birçok reklam filminde rol alan Dinçkol dizi tecrübesini ilk olarak 2015 yılında Asla Vazgeçmem isimli dizide yaşadı. Burada Fırat karakterini canlandırdıktan sonra Savaşçı isimli dizide yer alarak Başçavuş Turan Hüseyinoğlu rolünü üstlendi. Son olarak da yeni dizi Yuvamdaki Düşman'da Alper karakterini oynamaktadır.

Hakan Dinçkol’un Oynadığı Diziler
Yuvamdaki Düşman / Alper / 2018
Asla Vazgeçmem / 2015
Savaşçı / 2017

Yuvamdaki Düşman'da canlandırdığı Alper karakteri hakkında;

Yakışıklı, sevecen, başarılı bir iş adamıdır. Her zaman kafasının rahat olmasını ister, hayatı istediği gibi yaşar. Sıkıntıya, strese gelemez. Yasemin ile liseden, Murat ile üniversiteden beri arkadaştır. Murat’ın en yakın arkadaşıdır. En büyük zaafı, liseden beri aşık olduğu Yasemin’dir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi