Hakan Akkaya Kimdir?

Ünlü modacı Hakan Akkaya kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Hakan Akkaya Kimdir?

HAKAN AKKAYA KİMDİR?

Hakan Akkaya, 23 Temmuz 1982 tarihinde Ordu'da dünyaya gelmiştir.

İlk orta ve lise öğrenimini de Ordu'da tamamladıktan sonra üniversite için Ankara'ya gitmiştir. Babası Ordu'da turizm ve İnşaat işleri yapmaktaydı. 21 yaşında babasını kaybeden Akkaya'nın Hazal Akkaya Özkan adında kız kardeşi vardır. 

Ankara Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ni kazanmıştır fakat bitirmeden ikinci sene modacı olmak için üniversiteyi bırakmıştır.19 yaşında İstanbul'a taşınarak, İstasyon Sanat Merkezi Moda Tasarımı Bölümü'nde Moda Eğitimi almıştır.

İlk kez 21 yaşındayken erkek ve kadın koleksiyonlarını hazırlamıştır. İlk olarak Batik Örme ardından Boyner Holding ve Sarar gibi büyük markalarla çalışmıştır. Fabrika markası için çalışmaya devam etmiştir.

2005 yılında Nişantaşı'nda açtığı home ofis ve "Hang by Hakan Akkaya" adında bir markası vardır. Akkaya; işadamları, iş kadınları, ünlü oyuncular hatta Dubai şeyhlerinin vazgeçemediği bir modacı olmayı başarmıştır.

Show TV ekranlarında yayınlanan "Bugün Ne Giysem" adlı yarışma proğramında Sırp Asıllı eski manken İvana Sert ve yine tasarımcı / modacı olan Uğurkan Erez ile birlikte jüri üyeliği yapmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi