Gurur Aydoğan Kimdir?

Gurur Aydoğan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Gurur Aydoğan hakkında tüm detaylar...

Gurur Aydoğan Kimdir?

GURUR AYDOĞAN KİMDİR?

Gurur Aydoğan, 8 Kasım 1988 tarihinde Oya Aydoğan- Latif Demirbağ çiftinin oğulları olarak İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Erzincanlıdır.

Gurur Aydoğan Kimdir?

KARİYERİ:

 Aydoğan, Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. Mezun olduktan sonra sektöre ilk olarak yapım tarafında başlamıştır. Çeşitli projelerde yer alan Gurur Aydoğan oyunculuk çalışmalarına Craft Oyunculuk Atölyesi'nde başlamıştır. 2 yıllık eğitim süreci boyunca; İpek Bilgin, Bahar Kerimoğlu, Deniz Erdem, Çağ Çalışkur, Tuğrul Tülek, Can Kılcıoğlu'ndan temel oyunculuk, kamera önü oyunculuk ve ileri oyunculuk eğitimleri almıştır. Eric Morris Methodu üzerine çalışmıştır. Eş zamanlı olarak 35 Buçuk Sanat Evi'nde de; Vahide Perçin, Altan Gördüm, Uğur Demirpehlivan, Ersin Umulu gibi isimlerden temel oyunculuk, kamera önü oyunculuk ve seslendirme eğitimi almıştır.

Oyunculuk kariyerine 2014 yılında Fox Tv'de yayınlanan yapımcılığını Avşar Film in yaptığı 'Not Defteri' adlı dizisinde başlayan Gurur Aydoğan 2015 yılında Tiyatro Kedi'nin Hakan Altıner ve Damla Cercisoğlu'nun yönetmenliğinde 'Başarımı Karılarıma Borçluyum' adlı tiyatro oyununda yer almıştır. 2015 yılında 'Sen Benimsin' adlı dizide Hakan karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2016 yılında ise Kanal D de yayınlanan 'Kanıt: Ateş Üstünde' adlı dizide Ömer karakterine hayat vermiştir.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE TİYATROLAR:

 Not Defteri, Sen Benimsin, Başarımı Karılarıma Borçluyum, Kanıt: Ateş Üstünde 

ÖZEL HAYATI:

Aydoğan geçmişte Başak Güröz ile nişanlanıp bir süre sonra yollarını ayırmıştır.

Yakışıklı oyuncu, şimdilerde ise  kendisi gibi oyuncu olan Hilal Altınbilek ile aşak yaşamaktadır.

Gurur Aydoğan Kimdir?

Gurur Aydoğan Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler