Gülenay Kalkan Kimdir?

Merhum usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Gülenay Kalkan Kimdir?

GÜLENAY KALKAN KİMDİR?

Gülenay Kalkan, 26 Nisan 1959 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir.

Çocukluğu ve hayatının uzun bir dönemini Ankara'da geçiren Kalakn, 14 yaşında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne öğrenci olarak girmiştir. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak göreve başlamıştır. Birçok oyunda yer alan oyuncu, bunun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerde seslendirme sanatçılığı da yapmıştır. 2002 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin olan oyuncu, mesleğini ve yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir.

FİLMOGRAFİSİ:

Suyun Öte Yanı, Herşey Aşk İçin, Estağfurullah Yokuşu, Ağa Kızı, Gümüş, Benden Baba Olmaz, Sır Gibi, Aşkın İkinci Yarısı, Mazi Kalbimde Yaradır, Sümelanın Şifresi : Temel, Bugünün Saraylısı, Kocan Kadar Konuş, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Kalbim Yangın Yeri, Anne    

ROL ALDIĞI OYUNLAR:

Orta Oyunu, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Bütün Oğullarım, Ana Hanım Kız Hanım, Beni Dünya Kadar Sev, Bahar Noktası, Ben Kimim, Gölgeler, Keşhanlı Ali, Koca Sinan, Karaağaçlar Altında, Ateşle Oynayan, Yılın Kadını, Ah Şu Gençler, Ah Şu Gençler, Şeytan Çelmesi, Ay Işığında Şamata, Sersem Kocanın Kurnaz Karısı, Kuzguncuk Türküsü, Ve Hep Birlikte Soldan Çıkarlar

ÖZEL HAYATI:

Oyuncu, 2013 yılında usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu ile dünyaevine girmiştir. Kalkan, 2019 yılında eşini son yolculuğuna uğurlamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler