Gülden Mutlu Kimdir?

Şarkıcı Gülden Mutlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Gülden Mutlu Kimdir?

GÜLDEN MUTLU KİMDİR?

Gülden Ayşe Arslan, 2 Ocak 1984 tarihinde Tekirdağ'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Şarkı sözü yazmaya ortaokulda başlayan Mutlu, 2001 yılında Ege Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nda başladığı üniversite eğitiminde Temel Bilimler bölümünden 2005 yılında mezun olmuştur.

Üniversite yıllarında İzmir'de çeşitli yerlerde sahne almış, aralarında TRT sanatçılarının da bulunduğu konserlerde keman çalmıştır. 2 yıl Ege Ordu Komutanlığı'nın sanatçılığını üstlenmiştir. 2008-2012 arası restoran sahibi eşi ile Londra'da yaşamıştır. Londra'da yerel koronun şefliğini yapmış, parlamento da sahne almıştır. Londra'nın ilk kadın şefi olarak adı gazetelerde geçmiştir. Şarkı demoları için Türkiye'ye gelmiş ve Emre Aydın ile tanışmıştır.

İlk single çalışmasını Unutamam Dedin parçası ile yapan Gülden, Emre Aydın'ın 2012 yılında çıkardığı albümün çıkış parçası Soğuk Odalar'ın söz yazarı ve bestecisidir. Emre Aydın ile bir de düet yapmıştır. Aynı yıl piyasaya çıkan söz ve müziği kendisine ait olan Unutamam Dedin aldı single'ın düzenlemesini Mustafa Ceceli, prodüktörlüğünü ve klibin yönetmenliğini Emre Aydın üstlenmiştir.

ÖZEL HAYATI:

Sanatçının Melisa adında kızı vardır.

ALBÜMÜ:

Sen Yokken Olanlar (2014)

EP'leri:

Müdavim (2020)

TEKLİLERİ:

Unutamam Dedin (2012), Uzun Lafın Kısası (feat. Bahadır Tatlıöz & Ozan Doğulu) (2016), Bye Bye (2016), Açık Yara (2017), Ne Biliyorsun Hakkımda (ft. Aşkım Kapışmak) (2017), Ben Seni Böyle mi Sevdim? (2018), Çiçek Gibi (2018), Kandırmışlar Aşk Diye (2019), Mendil (2019), Yakarım İstanbul'u (2019), Yandan Yandan (2021)

KLİPLERİ:

"Soğuk Odalar" (ft. Emre Aydın), "Unutamam Dedin", "Yatsın Yanıma", "Gel de Yak", "Uzun Lafın Kısası (feat. Bahadır Tatlıöz & Ozan Doğulu), "Bye Bye", "Açık Yara", "Ne Biliyorsun Hakkımda" (ft. Aşkım Kapışmak), "Ben Seni Böyle mi Sevdim?", "Çiçek Gibi", "Kandırmışlar Aşk Diye", "Mendil", "Yakarım İstanbul'u", "Unutur Muyum", "Mendil (Akustik)", "Yıkıp Gittin", "Kıymetimi Bilen mi Var?", "Hiç Sevmedin Diyelim", "Yandan Yandan"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler