Gözde Kansu Kimdir?

Gözde Kansu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Gözde Kansu Kimdir?

GÖZDE KANSU KİMDİR?

Gözde Kansu, 23 Ağustos 1980 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir.

Oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Kansu, Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansına bağlıdır.

KARİYERİ:

Oyunculuğa baleyle başlayan Kansu, daha sonraları okulda devamsızlık yaparak okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer almıştır. İstanbul Şehir Tiyatroları'nın ekipleri ile çalışmış ardından onların Antalya turnelerine davet edilmiştir. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün sınavlarına girerek kazanmıştır.

FİLMOGRAFİSİ:

Çiçek Taksi, Ayrılsak da Beraberiz, Abuzer Kadayıf, Üzgünüm Leyla, En Son Babalar Duyar, Yeter Anne, Kurşun Yarası, Mürüvvetsiz Mürüvvet, Canım Benim, Kısmet, Haylaz Babam, Cemile, Dudaktan Kalbe, Issız Adam, Aşk Üçgeni, Bahar Dalları, Neşeli Hayat, Hanımın Çiftliği, Al Yazmalım, Cast-ı Olan mı Var, Kutsal Bir Gün, Ankara'nın Dikmeni, Geçmiş, Medcezir, İçerde, Sen Anlat Karadeniz  

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu geçmişte, Engin Tozak, Erdeniz Erol, Şahin Çetinkaya gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler