Gönül Dağı Adile kimdir? Gerçek ismi nedir? Nereli, kaç yaşında?

Gönül Dağı dizisinde "Adile" karakterini canlandıran Süeda Çil'in kim olduğu, nereli ve kaç yaşında olduğu araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Gönül Dağı Adile kimdir? Gerçek ismi nedir? Nereli, kaç yaşında?

Gönül Dağı dizisinde "Adile" karakterini başarıyla canlandıran Süeda Çil'in çz geçmişi merak ediliyor.

İnternet kullanıcıları, "Gönül Dağı Adile kimdir?", "Süeda Çil kimdir?" "Süeda Çil nereli, kaç yaşında?" şeklinde aramalar yapıyor.

Süeda Çil kimdir?

11 Mayıs 1969'da Ankara'da doğan Süeda Çil, Türk oyuncu ve yardımcı yönetmendir. Özellikle Adile Teyze gibi sinema yapımları ile Kaygısızlar, Üzgünüm Leyla, Sihirli Annem, Selena, Hepsi 1 ve Benim Annem Bir Melek gibi televizyon dizilerindeki başarılı performanslarıyla tanınmaktadır.

İstanbul Şehir Tiyatroları'nda sanatını icra eden Çil, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1990 yılında Şehir Tiyatroları kadrosuna katılmıştır.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, Süeda Çil aynı zamanda Başar Sabuncu, Orhan Alkaya, Şükrü Türen, Neşe Erçetin gibi deneyimli yönetmenlere asistanlık yapmıştır. Sinema ve dizi projelerinde kamera önüne geçen sanatçı, Sokaktaki Adam adlı ilk filmiyle ödüle layık görülmüştür.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler