Gökhan Akar Kimdir?

Ölümden dönen Gökhan Akar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Gökhan Akar Kimdir?

GÖKHAN AKAR KİMDİR?

10 Ağustos'ta İzmir'de dünyaya gelmiştir.

Müzikle içiçe büyüyen Akar, 6 yaşında piyano çalmaya başlamıştır. Müzik eğitimine devam ederken babasının orkestrasında müzisyen ve solist olarak sahne almıştır. Öğrencilik döneminde kurduğu özel dershanede bir süre müzik eğitimi vermiş ve sahne çalışmalarına devam etmiştir. Master eğitiminden sonra bir süre Amerika' da Los Angeles ve New York'ta yaşamış, burada da eğitimine ve müzik çalışmalarına devam etmiştir.

Türkiye ye döndükten sonra popüler sanatçıların albümlerinde şarkıları yer almaya başlamıştır. 2012 yılında sözü ve müziğini yazdığı Felsefe single ile müzikseverlerin karşısına çıkmıştır. Felsefe, Sus, Sahibinden Çok Temiz Aşk, Aşktan Ötesi şarkılarıyla müzik listelerinde üst sıralarda yer almıştır.

KAZASI:

3 gün önce Kastamonu'da şehit ailesini ziyaret ettikten sonra konser alanına doğru yola çıkan genç sanatçı Gökhan Akar, trafik kazası geçirmiş ve bilinci kapalı bir şekilde hastaneye getirilmişti. Yaşamış olduğu beyin travması dolayısıyla doktorları tarafından uyutularak konuşması yasaklanan sanatçıdan iyi haber geldi. Akar, kendine gelir gelmez annesini düşündü.

"Annem öğrendi mi?"

Geçen gece kişisel sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili bilgi verilen Gökhan Akar'ın doktorlar tarafında kontrol altına alındığını ve kimseyle konuşturulmadığı bilgisi verilmişti. Dün sabah saatlerinde şarkıcı Akar'ın, geçirdiği kazadan sonra ilk defa gözlerini açtığı bilgisi geldi. Gökhan Akar uyanır uyanmaz; "Annem öğrendi mi? Söylemeyin çok üzülür" dedi.

Hala tedavi altında

Gökhan Akar'ın, sevk edildiği Kastamonu Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi bölümünde tedavisi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi