Georgios Masouras kimdir?

Georgios Masouras son dönemin dikkat çeken Yunan yıldızlarından biri oldu. Adı Trabzonspor ile de anılan Georgios Masouras kimdir, kaç yaşındadır,mevkisi nedir? İşte detaylar

Georgios Masouras kimdir?

Georgios Masouras kimdir?
1 Ocak 1994’te Yunanistan’ın Kechrinia kentinde dünyaya gelen Georgios Masouras, sol kanat olarak oynuyor.

Hücum bölgesinde sağ kanat ve forvet arkası olarak da oynayabilen Georgios Masouras kariyerini ülkesinin büyük takımlarından Olimpiakos’ta sürdürüyor.

1,84 boyundaki futbolcu özellikle bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Takımıyla ligde çıktığı 9 maçta 3 gol 2 asistle oynayan yetenekli futbolcu, Avrupa maçlarında ise toplam9 maçta 3 gol 2 asist yaptı. Bu gollerin ikisini ise Fenerbahçe’ye attı. Böylece bu sezon şu ana kadar 18 maçta oynayan Masouras toplam 18 maçta 6 gol 4 asiste imza attı.

Profesyonel kariyerine Apollon’un alt yapısından gittiği Ilysiakos’da başlayan futbolcu, 2014’te Panionios’a imza attı. 5 yıl burada kaldıktan sonra 2019’da Olimpiakos’a transfer oldu.

Kariyeri boyunca 288 kulüp maçına çıkan Georgios Masouras 60 gol 20 asist yaptı. Ayrıca hiç kırmızı kart görmedi.

Yunanistan Milli Takımı’nda da forma giyen futbolcu 23 maçta 3 gole imza attı.

Georgios Masouras’ın adı Trabzonspor ile anılmaya başlarken kulübüyle 2024’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt değeri ise 7.5 Milyon Euro…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler