Gamze Özçelik Kimdir?

Gamze Özçelik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Gamze Özçelik Kimdir?

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Gamze Özçelik, 26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra 1999'da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. 

'Seni Seviyorum' isimli tiyatro oyununda oynamıştır. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Uğur Pektaş'ın canlandırdığı Murat Ateş karakterinin eşi Zeynep Akyüz Ateş karakteriyle hafızalara kazınmıştır.  Buzda Dans, Popstar, Türkstar, Ben Buradan Atlarım gibi yarışma programlarının ve birçok özel gecenin sunuculuğunu üstlenmiştir. Son olarak Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Elizabeth karakterine hayat vermiştir.

Özçelik, oyunculuğa ara vererek "Umuda Koşanlar" adlı yardım derneğini kurmuştur.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

 Eyvah Kızım Büyüdü, Cinlerle Periler, Tatlı Hayat, Serseri, Hırsız Var!, Düşler ve Gerçekler, Savcının Karısı, Seni Seviyorum, Arka Sokaklar, Canan, Fatih, Böyle Bitmesin, Mehmetçik Kut'ül Amare    

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu 19 Haziran 2008 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Uğur Pektaş ile Büyükada'da dünyaevine girmiştir. Çiftin bu evliliklerinden Murathan Pektaş isminde bir oğlu dünya'ya gelmiştir. Ünlü çift 2011 yılında boşanmıştır.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi