Fatoş Yelliler Kimdir?

Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Fatoş Yelliler Kimdir?

FATOŞ YELLİLER KİMDİR?

Fatoş Yelliler, 5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. Yelliler, yedi kardeşin altıncısıdır.

FATOŞ YELLİLER'İN ÖZEL HAYATI:

Fatoş Yelliler, eski eşi ünlü türkücü Berdan Mardini ile Fransa'da bir düğünde tanışmıştır. Ardından Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler 2010 yılında hayatlarını birleştirmiştir. Çift, geçen mart ayında boşanma kararı alarak yollarını ayırmıştır. Mardini'nin avukatı, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" diye konuşmuştu. Ünlü çift boşanma aşamasındayken Fatoş Yelliler, Gülşah Sarçoğlu ile evlilik aşamasında olan Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf etmiştir. Bu itiraf adeta bir bomba etkisi yaratmıştır.

Berdan Mardini, biten evliliği için “İyi insanlar size güzel anılar bırakır, kötü insanlar da iyi tecrübeler bırakır. Ne olursa hiçbir anlatmayacağımı her şeyi apacık ortada olduğunu söyledik. Çocuklarım büyüyor biri 11 biri 8 yaşında. Onlar için çok konuşmak istemedim. Zaten yargı sürecindeki bir olay. Çirkin bir konuda tekrar ben de mi çirkinleşeyim. Kendi örf ve adetime göre davranmaya devam ediyorum. Eski Berdan’la şu anki Berdan aynı değil. Namussuzluğu çıplaklık olarak görürdük. Ama şimdi bana göre en büyük namussuzluk vicdansızlık” dedi.

Eski eşi Fatoş Yelliler ise bu açıklamaya cevap olarak; 12 yıl boyunca kocalık-babalık yapmış olsaydınız bu evlilik hala devam ediyor olacaktı. Çocukların annelerini görmemeleri o yaşta çocukları cezalandırmak demek. Konuşursam hapsi boylarsın: Ben konuşmaya başlarsam önce devlete karşı yapılan illegal işlerinizden başlarım. Hepsini belgeli ispatlarım. O zaman hapsi boylarsınız. Ne itibarınız kalır ne de velayet. İlla çocuk bakmak istiyorsanız önce evlilik çerçevesinde gizli yaptığınız yasak aşktan olup masum, hiç görmeyip sahip çıkmadığınız çocuktan başlayın. Benim çocukların hala kardeşleri olduğunu bilmiyorlar. Psikoloji bozulmasın, babalarını yanlış tanımasınlar diye büyüdüklerinde gereğince anlatılır dedim. Her şeyden önce kendi hırs, nefret, kin ve öfkenizden önce çocuklarınızı düşünseydiniz siz de TV’lerde annelerini kötülemeden önce sekiz yaşında bir kız çocuğuna senin annen o… diyecek kadar iyi babasınız doğru! Ayakta alkışlıyorum” dedi.

SİLAHLI SALDIRISI:

Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler, çocuklarını görmeye giderken aracıyla kırmızı ışıkta beklediği sırada silahlı saldırıya uğramıştır. Aracına defalarca kez ateş açılan Yelliler, bacağından yaralanmıştır. Polis ekipleri, motosikletli saldırganları yakalamak için çalışma başlatmıştır. Ünlü türkücü Berdan Mardini’nin geçtiğimiz mart ayında boşandığı eşi FatoşYelliler, Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi’nde çocuklarını görmeye giderken kırmızı ışıkta beklediği sırada otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğramıştır. Motosikletle gelen 2 kişi araca defalarca ateş açmıştır. Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz’ün dövmesini yaptırmış olan Fatoş Yelliler, yeni görüntülerin yayınlanmasıyla beraber son olarak yeniden gündeme gelmiştir. Berdan Mardini, eski eşi Fatoş Yelliler ile ilgili yeni ekran görünlülerini paylaşmış ve sahte hesaplarla kendisini birçok kez aldattığını iddia etmiştir.

Öte yandan Gökhan Göz de Yelliler'in kendisini aldattığını iddia ederek magazin gündemine oturdu

İşte Fatoş Yelliler'in estetiksiz hali ve son fotoğrafları;

Fatoş Yelliler Kimdir?

Fatoş Yelliler Kimdir?

Fatoş Yelliler Kimdir?

Fatoş Yelliler Kimdir?

Fatoş Yelliler Kimdir?

Fatoş Yelliler Kimdir?

Fatoş Yelliler Kimdir?

Fatoş Yelliler Kimdir?

Fatoş Yelliler Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler