Ersin Korkut Kimdir?

Oyuncu Ersin Korkut kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Ersin Korkut Kimdir?

ERSİN KORKUT KİMDİR?

Ersin Korkut, 8 Kasım 1977 tarihinde Hakkâri'de dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle oyunculuğa adımını atan Korkut, İstanbul'a gelmeden önce Hakkâri'de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Ersin Korkut İstanbul'da hiçbir tanıdığını aramamış ancak bir gün, kuzeninin Merter'de bir pizzacıda çalıştığını duyan Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut'u bulmuş ve Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yanına çalışması için çağırmıştır. 2000 yılında BKM'nin çeşitli birimlerinde görev almaya başlamıştır. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununun arka kadrosunda çalışırken, oyunda kendisi için uygun bir rol fark etmiştir. Oyunda oynamak isteyen Ersin Korkut'a, Yılmaz Erdoğan Bu işler o kadar kolay değil dese de ben kendime güveniyorum abi diyerek rolü kapmıştır. Ardından Cem Yılmaz ile birlikte Doritos reklamlarında rol almış; canlandırdığı rollerdeki ilginç şivesi ve rol aldığı reklamdaki "Doktor bu ne?" repliği ile tanınmıştır. BKM bünyesinde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programında yer almıştır.

Son olarak 16 Şubat 2020 tarihinde başlayan Survivor 2020 yarışmasında yer almış olup, 12 Mayıs 2020 tarihinde sakatlığı nedeniyle yarışmadan çekildiğini duyurulmuştur.

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Bir Demet Tiyatro, Organize İşler, Kutsal Damacana, Neşeli Hayat, Çok Filim Hareketler Bunlar, Damacana: Dracoola, Patron Mutlu Son İstiyor, Bana Bir Şeyler Oluyor, İçimdeki Ses, Ekşi Elmalar, Kolonya Cumhuriyeti, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, Feride

ROL ALDIĞI TELEVİZYON PROGRAMLARI VE DİZİLER:

Çok Güzel Hareketler Bunlar, Çocuklar Duymasın, Galip Derviş, Bana Baba Dedi, Geldim Gördüm Güldüm, Dostlar Mahallesi, Survivor 2020 

OYNADIĞI REKLAMLAR:

Doritos, Peyman, Bonus, Eti Çikolata Keyfi, Sevenhill, Vodafone, Teknosa, IKEA

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler