Erhan Çelik Kimdir?

Erhan Çelik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Erhan Çelik Kimdir?

ERHAN ÇELİK KİMDİR?

Erhan Çelik, 2 Eylül 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Polatlı’da bitirdikten sonra üniversitede İşletme Bölümü okumuştur. 1990’lı yılların başında kurulan Polatlı televizyonunda haber sunmaya başlamıştır.

1996 yılında TGRT Ankara Haber Bürosu'nda polis-adliye, gece muhabiri olarak işe başlayan Çelik, ardından Reha Muhtar ekibinde Show TV Ankara Haber Bürosu'nda çalışmııştır. O sırada Ankara Kocatepe’de Aczmendilerin yaptığı eylemi çekmiştir. Sonrasında haberin yazılı kısmını yapan müdürlerinin yüzünden canlı yayında Reha Muhtar tarafından Show TV'den kovulmuştur.

2002 yılında Kanal 7'ye geçerek “Bu Kadar Olur” adında bir “reality show”, “İskele Sancak” programını ve Ahmet Hakan’ın yerine "Ana Haber Bülteni"ni sunmaya başlamıştır. 7 yıl bu görevine devam etmiştir. Ardından 12 Nisan 2013 tarihinden itibaren Habertürk TV'de çalışmaya başlamıştır. Eski spikerlerden olan Jülide Gülizar’dan diksiyon ve spikerlik üzerine dersler almıştır.

Show TV'de Basın Kulübü programını ve Ana Haber Bülteni'ni sunmuştur. 1 Ocak 2014 tarihiden itibaren de Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine atanmıştır. Bu görevinin yanı sıra Show Haber’in Genel sorumluluğunu bir süre devam ettirdikten sonra, 8 Temmuz 2014 tarihinde Show Haber’in Genel sorumluluğunu sona erdirmiştir. Ardından yine Temmuz ayında Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine başlamıştır. 5 Ocak 2015 tarihinde bu görevinden istifa ettiğini açıklayan Çelik, 27 Temmuz'dan itibaren TRT 1 ekranlarında Ana Haber'i sunmaya başlamıştır.

ÖZEL HAYATI:

Erhan Çelik, İlknur Türker ile ilk evliliğini yapmıştır. Çift, 2013 yılında boşanmışlardır.

Çelik, ünlü sanatçı Gülben Ergen ile 2014 yılında hayatını birleştirmiştir. Çift, 2016 yılında yollarını ayırmıştır.

Ünlü spiker, 2019 yılında ise Özlem Gültekin ile dünyaevine girmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi