Erdal Şeyda Lafçı kimdir?

Erdal Şeyda Lafçı, şarkıcı sevgilisi Gülçin Ergül ile birlikte geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Erdal Şeyda Lafçı kimdir? İşte detaylar

Erdal Şeyda Lafçı kimdir?

Erdal Şeyda Lafçı geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetti. Sevgilisi Şarkıcı Gülçin Ergül ile birlikte geçirdiği kazada Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybederken Ergül ise yaralandı.

Erdal Şeyda Lafçı kimdir?

İşadamı olan Lafçı, Hepsi grubunun solisti olarak tanınan Gülçin Ergül ile 6 yıllık arkadaşlıkları sonucu sevgili olmuştu. Geçtiğimiz aylarda ilişkilerini açıklayan çift sık sık sosyal medyadan fotoğraflarını paylaşıyordu.

Erdal Şeyda Lafçı kimdir?

Tekstil işi ile uğraşan Erdal Şeyda Lafçı hakkında çok fazla detay bilinmezken ikilinin aşk hayatı ile ilgili Ergül yaptığı açıklamada "Her şey çok güzel gidiyor. Çok mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

Erdal Şeyda Lafçı, Balıkesir Susurluk'ta geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Araçta olan sevgilisi Gülçin Ergül ise hafif şekilde yaralandı. Kaza, Lafçı'nın kullandığı aracın yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yolun aynı yönünde sağ şeritte seyreden bir TIR'ın dorsesine arkadan çarptı ve sonra da savrularak bariyerlere çarpmasıyla meydana geldi.

Erdal Şeyda Lafçı kimdir?

Erdal Şeyda Lafçı kimdir?

Erdal Şeyda Lafçı kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler