Erce Baykal Kimdir?

Erce Baykal, haber spikeri Buket Aydın ile olan evliliği ile adından söz ettirmişti. Peki Erce Baykal kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Erce Baykal Kimdir?

ERCE BAYKAL KİMDİR?

İstanbul'da 1 Ocak 1979 yılında doğan Erce Baykal, ünlü haber spikeri Buket Aydın ile evli olmasıyla gündeme gelmişti. Çiftin 2013 yılında başlayan evliliği 2020 yılında sona ermişti.

Şuan lojistik ve tedarik zinciri sektöründe yer alan Erce Baykal;

Liseyi Kadıköy Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra lisans eğitimini ise Işık Üniversitesi'nde aldı. Ardından  Bahçeşehir Üniversitesi İşletme ve Yönetim önlisans bölümünü de tamamladı.

ERCE BAYKAL KİMDİR?

Eğitimini tamamlamasının ardından Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Erce Baykal, ardından İdeal Gümrük Müşavirliği'nde çalıştı. 2012 Yılında iş hayatını Tehlikeli Maddelerin Karayolu Deniz ve Demiryolu ile Taşınmasına İlişkin Tehlikeli Mallar Güvenlik Danışmanı olarak sürdürdü.

2014'te ise Bir Sınıf İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı olarak Yol OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Danışmanlık'ta çalıştı. 2014 yılında TMG Tehlikeli Maddeler Güvenlik Danışmanlık Hizmetleri'nin, 2015 yılında TMG Akademi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri'nin sahibi oldu. 2016 yılında SEÇ-G ve Yasal Uyum Müdürü olarak TAYSPED çatısı altında çalışmaya başladı.

Magazin basınında ise ünlü haber spikeri Buket Aydın ile evlenmesinin ardından sıkça yer aldı. Bu evlilik 2013-2020 yılları arasında sürdü

ERCE BAYKAL KİMDİR?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi