Enes Batur Kimdir?

Enes Batur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Enes Batur Kimdir?

ENES BATUR KİMDİR?

Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998 dünyaya gelmiştir. Babası polis, annesi ise hemşiredir.

Batur, Youtube dünyasına adımı ilk olarak bilgisayar ve oyun konsolları incelemesiyle atmıştır. 

2017'de düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk kez dağıtılan En İyi YouTuber/Instagrammer Ödülü kendisine verilmiş; fakat daha sonra geri alınmıştır. 2018 yılında düzenlenen 5. Altın Palmiye Ödülleri'nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü'nü kazanmıştır. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018'de seyircilerle buluşmuştur.  2. Filmi olan Enes Batur Gerçek Kahraman 31 Mayıs 2019'da vizyona girmiştir.

ÖZEL HAYATI:

23 Mayıs 2019 tarihinde, Damla Aslanalp ile evlendiği hakkında haberler yapılmıştır. Ancak takipçileri Enes Batur'un evlendiğine inanmamış, bunun yeni çıkaracağı filmin bir reklamı olduğunu düşünmüşlerdir. Haziran 2019'da,Enes Batur Instagram üzerinden paylaştığı bir videoda aslında gerçekten evlenmediğini açıklayarak son noktayı koymuştur.

Enes Batur geçmişte; Başak Karahan ile aşk yaşamıştır.

FİLMLERİ:

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? (2018)

Enes Batur Gerçek Kahraman (2019)

ÖDÜLLERİ:

2017: Altın Kelebek Ödülü – "En İyi YouTuber/Instagrammer" (geri alındı)

2018: Altın Palmiye Ödülü – "Yılın Sosyal Medya Fenomeni"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi