Elif Melda Yılmaz Kimdir?

Aşkın Tarifi dizisi oyuncularından olan Elif Melda Yılmaz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Elif Melda Yılmaz Kimdir?

ELİF MELDA YILMAZ KİMDİR?

Elif Melda Yılmaz,7 Kasım 1977 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

İlk ve orta öğretimini Eskişehir’de tamamlayan Yılmaz, ilkokul yıllarından itibaren müzik ve halk dansları ve radyo programcılığı üzerine profesyonel çalışmalar yapmıştır. 2000 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuş, aynı yıl, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının kurucu oyuncuları arasında yer almıştır.

2013 yılında Kanlı Nigar oyunundaki performansıyla Çağdaş Gazeteciler Derneği ve 4. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri jürisi tarafından Yılın Kadın Sanatçısı ve Müzikal Dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödüllerine layık görülmüştür.

OYNADIĞI OYUNLAR:

Kel Kantocu, Altı Şahıs Yazarını Arıyor, Küçük Sakar Cadı, Bir Şehnaz Oyun, İkinci Caddenin Mahkumu, Pırtlatan Bal, Amphitrion 2000, Emrem Yunus, Kuvayı Milliye, Karmakarışık, Gizli Oturum, Tartuffe, Tahta Çanakalar, İstanbul Efendisi, Bit Yeniği, Sırça Kümes, Bahar Noktası, Kanlı Nigar, Lüküs Hayat, Kan Kardeşleri, Böyledir Bizim Sevdamız, Empatopya, Tartuffe   

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Tatil Aşkları, İffet, Kurtlar Vadisi Pusu, Esaretim Sensin 

OYNADIĞI FİLMLER:

Yengeç Oyunu    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler