Elena Parisheva Kimdir?

Elena Parisheva Bulgaristan'ın tanınan şarkıcılarından biri... Peki Elena Parisheva kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Elena Parisheva Kimdir?

Elena Parisheva Kimdir?

Şarkıcı Elena Parisheva 2 Ağustos 1984'te Bulgaristan'da bulunan Troyan kasabasında dünyaya geldi. Tam adı Elena Angelova Parisheva'dır.

İvelin ve Emma isimli iki çocupu bulunan Elena Parisheva, daha önce Türkiye'de de forma giyen Bulgar Milli futbolcu Ivelin Popov ile birliktelik yaşıyor.

Elena Parisheva'nın kariyerinde Pristrastena ve Ot upor isimli iki albümü ve Zlatnite hitove na Payner 11 isimli bir derlemesi bulunuyor.

Elena Parisheva Kimdir?

Bir çok ödül de alan Pasiheva 2005'te Üsküp Telkari'de Özel Jüri Ödülü, 2006'da Planeta TV yıllık ödüllerinde "Burada ve Şimdi" için yılın düeti ödülü, 2008'de Planeta TV yıllık ödüllerinde Yılın şarkısı, aynı yıl Nov Folk Dergsi yıllık döüllerinde Yılın videosu ödülü, 2009'da Planeta TV yıllık ödüllerinde yılın disko hiti ödülü, aynı yıl Nov Folk Dergisi yıllık ödüllerinde En ilerici performans ödülü, 2010'da Planeta TV yıllık ödüllerinde ve Nov Folk Dergisi yıllık ödüllerinde yılın düeti ödüllerini kazandı.

Elena Parisheva Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler