Efsane Odağ kimdir?

Efsane Odağ, rol aldığı yapımlarda performansıyla dikkat çekiyor. Peki Efsane Odağ kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, hangi projelerde yer almıştır? İşte hakkındaki ayrıntılar

Efsane Odağ kimdir?

Show TV'de yayınlanan Yalancı diziside polis Görkem rolüyle tekrar seyirci karşısına geçen Efsane Odağ dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Efsane Odağ kimdir, kaç yaşındadır, hangi yapımlarda yer aldı gibi sorular merak konusu oldu. İşte detaylar

EFSANE ODAĞ KİMDİR?

Efsane Odağ kimdir?

1986 yılında İzmir'de dünyaya gelen Odağ, tiyatro,sinema ve dizilerde rol almaktadır. Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Efsane Odağ, oyunculuğun yanı sıra yoga eğitmenliği de yapıyor.

Son olarak Yalancı isimli dizide polis Görkem rolüyle dikkat çeken başarılı oyuncu kariyerinde bir çok yapımda yer aldı. Tiyatroda Hedda Gabler ve Arap Gecesi oyunlarında yer alan Odağ, daha çok dizilerde izleyici ile buluştu.

2011'de Unutma Beni, 2012'de Yol Ayrımı, 2013'te Aramızda Kalsın, 2016'da Acı Aşk, Familya, 2017'de Meryem, 2018 - 19'da Avlu, 2020'de Ramo ve 2021'de Yalancı dizilerinde rol aldı.

Ayrıca 2018'de Dümdüzz Adam isimli sinema filminde yer aldı.

Efsane Odağ kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi