Eda Ece Kimdir?

Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteri ile ses getiren Eda Ece kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Eda Ece hakkında merak edilen o sorular.

Eda Ece Kimdir?

Şu sıralar Yasak Elma dizisindeki rolüyle adından söz ettiren güzel oyuncu Eda Ece kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Eda Ece hakkında merak edilenler.

eda ece

Eda Ece 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Şişli Terakki Lisesini bitiren Eda Ece, üniversite öğrenimini ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünde gördü. İki tane ablası olan Ece ailenin en küçüğüdür.

OYUNCULUK KARİYERİ

2011 yılında Show TV’de yayımlanan Pis Yedili isimli dizide üstlendiği Günçiçek (Cimbom) rolü ile profesyonel oyunculuk hayatına adım attı. 2013 yılında ise Kızım İçin sinema filminde yer aldı. Daha sonra TRT1’ de yayımlanan Beni Böyle Sev dizininde Zeyno karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı.

ede ecee

2015 yılında Kocan Kadar Konuş sinema filminde ve Show TV’de ekrana gelen İlişki Durumu: Karışık dizisinde yer aldı ve oyunculuk hayatına tüm hızıyla devam etti. 2016 yılında daha önce kadrosunda yer aldığı Kocan Kadar Konuş filminin ikinci serisi olan Kocan Kadar Konuş: Diriliş filminde oynadı. Ardından Görümce, Mahrumlar ve 2017 yılında Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul gibi başarılı yapımlarda yer aldı. Genç oyuncu Eda Ece, 2018 yılında senaryosunu Gupse Özay’ın yazdığı “Deliha 2” filminde izleyici ile buluştu.

Şimdilerde ise Fox TV’de yayımlanan Yasak Elma dizisi ile ses getiren güzel oyuncu Eda Ece’nin yıldızı parlamaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler