Ecem Özkaya Kimdir?

Gönül Dağı dizisi oyuncularından olan Ecem Özkaya kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Ecem Özkaya Kimdir?

ECEM ÖZKAYA KİMDİR?

Ecem Nur Özkaya, 25 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde eğitim alan Özkaya, 2012-2015 yılları arası önce TRT 1'de daha sonra Fox Tv 'ye geçen Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakterini canlandırmıştır.Ardından 2016-2017 yılları arasında Kanal D'de Hayat Şarkısı isimli dizide Melek karakterine hayat vermiştir. Ayrıca, Kartallar Yüksek Uçar (2007), Havalimanı / İyi Uçuşlar (2008), Cümbür Cemaat Aile (2010), İffet dizilerinde ve Sizi Seviyorum isimli sinema filminde oynamıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Can Kırıkları, Hayat Şarkısı, Zengin Kız Fakir Oğlan, İffet, Cümbür Cemaat Aile, Elveda Rumeli, Havalimanı/İyi Uçuşlar, Kartallar Yüksek Uçar    

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Sizi Seviyorum, Zengin Gelin Fakir Damat, Zengin Gelin Fakir Damat 2: Bir Aile Macerası, Zengin Gelin Fakir Damat 3: Nurhan, Kim Daha Mutlu    

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu, 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan Mustafa Üstündağ ilenikah masasına oturmuştur. Çiftin bu evliliğinden Ahmet Kaan Üstündağ adında oğulları vardır. Çift, 2019 yılında boşanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler