Ebru Şallı Kimdir?

Ebru Şallı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Ebru Şallı Kimdir?

EBRU ŞALLI KİMDİR?

Ebru Şallı,15 Ocak 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Şallı, 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir.

KARİYERİ:

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynamıştır.  Reyting Hamdi'de de bir süre rol almıştır. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bırakmıştır. 

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra tv8 ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu. Hafta içi her gün Beyaz TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapmaktadır.

KİTAPLARI:

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak (2005), Ebru Şallı'dan Çocuklar için Besleyici Eğlenceli Lezzetler (2007), Ebru'nun Doğal Güzellik Sırları (2009), Ebru'nun Mutfağından (2011), Besleyici ve Lezzetli Çocuk Yemekleri (2012), Ebru Şallı ile Pilates (2014)

ÖZEL HAYATI:

1997 yılında şarkıcı Ozan Orhon ile dünyaevine girmiştir. Çift, 1998 yılında boşanmıştır.

Şallı, 2002 yılında ikinci evliliğini Harun Tan ile yapmıştır. Çiftin, Beren ve Pars adında çocukları vardır. 2013 yılında ünlü çift yollarını ayırmıştır.

Şallı, üçüncü kez nikah masasına 2 yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş ile 26 Eylül 2019 tarihinde Çırağan Sarayı'nda oturmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi