Duygu Köseoğlu Kimdir?

Twitch üzerinden yaptığı oyun yayınlarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Duygu Köseoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Duygu Köseoğlu Kimdir?

DUYGU KÖSEOĞLU KİMDİR?

Duygu Köseoğlu, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 

Daha 7 yaşında iken annesi ve babası boşanan Köseoğlu, yaşantısını annesi ile birlikte sürdürmüştür. Küçükken yaz tatillerini sıkça Tekirdağ´da bulunan teyzesinin yazlığında geçirmiştir. Lise döneminde babaannesi vefat eden Duygu Köseoğlu´nun ismini de babaannesi vermiştir. Bir gün annesinin de kendisine bakmakta zorlandığını belirtmesi üzerine yaşantısını babası ile sürdürmek zorunda kalmıştır. Aynı zamanda Kandilli Kız Anadolu Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunudur.

KARİYERİ:

Bir oyun fuarına katıldığında, insanların oyun oynayarak bunu milyonlara izlettiğini görünce, kendisi de bu işi yapmak istemiştir. 3 Sene Twitch platformunda canlı yayın yapmıştır. Bilgisayar oyunlarının küçüklüğünden beri kaçış noktası olduğunu söyleyen Duygu Köseoğlu, şimdi de bilgisayar oynayarak Youtube’da ve Twitch platformlarında yayınlar yapmaktadır. 

Günümüzde iyi vakit geçirmek ve eğlence dolu dakikalar geçirmek amacı ile korku oyunları, LoL, CS:GO, H1Z1 ve HOTS yayınları yapmaktadır. 

ÖZEL HAYATI:

Bir dönem Şükrü Şentürk ile aşk yaşamıştır.

Duygu Köseoğlu, vokal koçu müzisyen Onur Turgut ile birliktedir. Aynı zamanda Turgut, eski menajeridir. Kendisinden şiddet gördüğü için 6 ay uzaklaştırma kararı almıştır.

İşte Duygu Köseoğlu'nun bazı fotoğrafları;

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler