Dünyanın en güzel kızı artık büyüdü! Thylane Blondeau kimdir?

Dünyanın en güzel kızı olarak tüm dünyaya lanse edilen Thylane Blondeau artık genç bir kız oldu.

Dünyanın en güzel kızı artık büyüdü! Thylane Blondeau kimdir?

Dört yaşındayken çıktığı bir defileyle tüm dünyaya adını duyuran ve ardından Vogue ergisine verdiği pozlawrla ünlenmeyi başaran Thylane Blondeau dünyanın en güzel kızı olarak gösterilmişti. Thylane Blondeau artık büyüdü ve 16 yaşına geldi. Güzel model New York Moda Haftası'nda dikkatleri üzerine çıktı ve 10 bin 640 dolarlık stiliyle adından söz ettirdi.
Thylane Blondeau

10 yaşındayken Vogue Paris’e cinsellik çağrışımlı verdiği tartışmalı pozla gündeme gelen Fransız model, New York Moda Haftası’nda görüntülendi. Michael Kors’un defilesinde ön sırada otururken görülen Blondeau, aynı tasarımcının elinden çıkma hayvan baskılı bluz ve yeşil pantolon kombiniyle beğeni topladı. Genç modelin ipek bluzunun bin 395 dolar, pantolonunun ise 695 dolar olduğu öğrenildi. Aynı zamanda 8 bin dolar değerinde timsah derisinden Michael Kors imzalı çantasını taşıyan Blondeau’nun ayakkabıları da 550 dolar değerinde. Baştan aşağı Michael Kors tasarımına bürünen genç stil yıldızının görünümü 10 bin 640 dolara mal oldu. Fransız model, defilenin ön sıralarında Nicole Kidman, Naomi Watts ve Catherine Zeta-Jones gibi dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte oturdu.
Thylane Blondeau

Blondeau, henüz dört yaşındayken Jean Paul Gaultier’in defilesinde yürümüştü. Altı yaşına geldiğinde de Vogue Paris’in Vogue Çocuk sayısında çocuk giysilerini tanıtan pozlar vermişti.
Bu pozlardan sonra medyanın dikkatini çeken Blondeau, ‘dünyanın en güzel kızı’ ilan edilmişti. 2016'da ‘dünyanın en güzel 100 yüzü’ listesinde yer aldı. Dolce & Gabbana'nın İlkbahar 2017 kampanyasında yer alan genç model, bu yılın başında tasarımcının Sonbahar 2017 defilesinde de yürüdü.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi