Doğukan Polat Kimdir?

Bir çok dizide gördüğümüz oyuncu Doğukan Polat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Doğukan Polat hakkındaki tüm detaylar...

Doğukan Polat Kimdir?

DOĞUKAN POLAT KİMDİR?

Doğukan Polat, 5 Haziran 1990 tarihinde İstanbul, Üsküdar'da dünyaya gelmiştir.

DOĞUKAN POLAT'IN EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

Polat, Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü ile Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde ve Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk eğitimi almış,. Vodafone reklamında da oynamıştır.

Doğukan Polat
2013 yılında "Yağmurdan Kaçarken" adlı dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroğlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andıç, Ebru Şancı, Serkan Şenalp ile beraber rol almıştır. 2014 yılında "Kadim Dostum" adlı dizide Doğukan Polat, Sadık Kadim karakterini canlandırmıştır.

"Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda Ali Sunal, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Alper Kul, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynamıştır.

Doğukan Polat

Doğukan Polat, 2014 yılının Aralık ayında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gazzeli genç bir kızın hayatının konu edildiği "Ezra' adlı dizide başrol olarak Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, İsmail Filiz, Zeynep Koltuk, Serkan Şenalp, Asuman Dabak, Nurana Bagieva ile beraber oynamıştır.

DOĞUKAN POLAT'IN ROL ALDIĞI FİLMLER VE DİZİLER:

Ezra, Kadim Dostum, 2014 - BKM Güldür Güldür, Hükümet Kadın 2, Yağmurdan Kaçarken, Çanakkale 1915, Hükümet Kadın, Canımın İçi, Şahin ve Çetesi, Türk Pasaportu, Kaybedenler Kulübü, Nefes: Vatan Sağolsun, Kapalı Çarşı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi