Didem İnselel Kimdir?

Bir Annenin Günahı dizinin oyuncularından olan Didem İnselel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Didem İnselel Kimdir?

DİDEM İNSELEL KİMDİR?

Didem İnselel, 13 Temmuz 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tam adı Uğur Didem İnselel’dır. Oyuncunun İki kız kardeşi vardır.

EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

Tarabya Özel Dost Lisesinden mezun olan İnselel, Şahika Tekand Studio Oyuncuları’nda ve Akademi İstanbul Radyo Televizyon Bölümü’nde eğitim almıştır. Akademi İstanbul Radyo Televizyon Bölümü’nde okurken haber merkezlerinden başlayıp, kamera arkasında birçok birimde çalışmıştır. Okul bittikten sonra Kanal D Ana Haber Merkezi’nde staj yapan oyuncu, 6-7 ay "Ateş Hattı" gibi programlarda çalışmıştır. Ardından bir reklam yapım şirketinde işe başlamış ve 3-4 yıl kadar devam etmiştir.

Didem İnselel, 1999 yılında Melodi Programı'nda sunuculuk yapmıştır. İnselel, Mart 2010 ayında Kanal D’de başlayan “Ne Yapmalı” adlı programı Fatih Portakal ile birlikte sunmuştur. 2003 yılında ilk oynadığı ve yönetmenliğini Şerif Gören ile Orhan Oğuz’un yaptığı “Serseri Aşıklar” dizisinde rol almıştır. 2007 - 2010 yılları arasında “Kavak Yelleri” dizisinde oynamıştır. 2013 - 2014 yılları arasında “Beni Böyle Sev” dizisinde yer almıştır. 2014 yılında “O Hayat Benim” dizisi oyuncu kadrosunda yer almıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Dayan Yüreğim, Sonsuz Aşk, Arkadaşlar İyidir, Toz Bezi, O Hayat Benim, Beni Böyle Sev, 6 Mantı, Sen De Gitme, Kahramanlar, Kavak Yelleri, Sahte Prenses, Re,  29-30, - Camdan Pabuçlar, Serseri Aşıklar 

Güzel oyuncu şimdilerde ise Bir Annenin Hikayesi dizisinde yer almaktadır.

İşte Didem İnselel'in bazı fotoğrafları;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi