Didem Arslan Yılmaz kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Didem Arslan Yılmaz'ın öz geçmişi araştırılıyor? Nereli, yaşı kaç? Evli mi, ne mezunu? Merak edilen pek çok sorunun cevabı haberimizde.

Didem Arslan Yılmaz kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın öz geçmişine ilişkin olarak aramalar yapılıyor.

İnternet kullanıcıları, "Didem Arslan Yılmaz kimdir? Didem Arslan Yılmaz kaç yaşında, Didem Arslan Yılmaz evli mi?" sorulara yanıt arıyor.

Didem Arslan Yılmaz kimdir?

Aslen, İstanbul'da doğan Didem Arslan Yılmaz, aslen Sivas'ın İmranlı ilçesindendir. Kasım Arslan ve Makbule Arslan'ın çocuğudur.

Kadıköy Kız Lisesi'ni başarıyla tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümünden mezun oldu.

Mina adında bir kızı olan Didem Arslan Yılmaz, Kürşat Yılmaz ile evlidir.

Gazetecilik kariyerine, 1992 yılında Flash TV'de haber sunarak adım attı. Daha sonra Kanal D'ye geçerek muhabirlik görevini üstlendi ve Serdar Cebe ile birlikte "Çalar Saat" programını ve "Haftasonu Haberleri"ni sundu. Uğur Dündar ekibine katılarak Star TV'de çalışmalarını sürdürdü. Ardından 2004 yılında Habertürk TV'ye geçti ve "Haber Sahası" programını sunma şansı buldu.

didem-arslan-yilmaz-kimdir-1.webp

Haber yolculuğu, 4 yıl boyunca CNN Türk'te devam etti. Organ nakli konusunda 6 ay süren özel bir programa ev sahipliği yaparak, Sağlık Bakanlığı ve CNN Türk'ün ortaklaşa düzenlediği "Hayata Bağış" kampanyası ile önemli bir farkındalık yarattı.

CNN Türk'teki döneminden sonra, 2007-2016 yılları arasında 9 yıl boyunca Habertürk TV'de görev aldı. Bu süreçte "13 Ajansı", "Gün Ortası" ve "Türkiye'nin Nabzı" programlarını başarıyla sundu.

Didem Arslan Yılmaz, 22 Mayıs 2016'da Habertürk TV ile yollarını ayırdığını ve CNN Türk'e geri döndüğünü Twitter üzerinden duyurdu. Ardından, 2020 Ağustos ayında Habertürk TV'deki görevini bırakarak Show TV'de "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programını sunmaya başladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler