Cihangir Ceyhan Kimdir?

Son olarak Camdaki Kız dizisine dahil olan Cihangir Ceyhan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Cihangir Ceyhan hakkındaki tüm detaylar...

Cihangir Ceyhan Kimdir?

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Cihangir Ceyhan, 6 Şubat 1989'da Adana'da doğdu ve baba tarafından Elazığ anne tarafından ise Diyarbakırlıdır.

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Eğitimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde İşletme bölümünden mezun olarak tamamlayan Cihangir Ceyhan İstanbul'da oyunculuk eğitimi de aldı. 

Oyunculuk kariyerine 2015'te Yusuf isimli filmde rol alarak başlayan Ceyhan, asıl patlamasını Youtube ve sonrasında Blu TV'de yayınlanan Sıfır Bir isimli dizide rol almasıyla yaşadı. Burada ünlenen başarılı oyuncu Çukur dizisine dahil olarak televizyondaki kariyerine de başladı.

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Yine Show TV ekranlarındaki Alev Alev dizisinde de rol alan Cihangir Ceyhan, son olarak Camdaki Kız isimli diziye dahil oldu.

Cihangir Ceyhan sırasıyla 2015'te Yusuf filmi, 2016-19'da Sıfır Bir, 2019-20 Çukur, 2020-21 Alev Alev ve 2021'de Camdaki Kız dizilerinde rol aldı.

Cihangir Ceyhan Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler