Çiğdem Batur Kimdir?

Çiğdem Batur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Çiğdem Batur Kimdir?

ÇİĞDEM BATUR KİMDİR?

Ayşe Çiğdem Batur, 13 Temmuz 1982 tarihinde  Düzce'de dünyaya gelmiştir.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan Çiğdem Batur, 2000-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi - Grup Mimus Tiyatro Topluluğunda oyunculuk yaparak sanat hayatına adım atmıştır. Başkent anlatım, iletişim kursu, diksiyon, spikerlik, sunuculuk eğitimi, Sanat Akademi - tiyatro ve oyunculuk eğitimi ve seslendirme eğitimleri almıştır.

2004 yılında ART televizyonunda "Alışveriş Çantası" adlı bir programın sunuculuğunu yapan sanatçı, TRT'de çeşitli programlarda sunuculuk, oyunculuk, program ve yönetmen asistanlıkları görevlerinde bulunmuştur. Bir kısa film deneyimi olan Batur, sinema ve dizi filmlerde rol almıştır.  Sanatçı aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

ÖZEL HAYATI:

Güzel sunucu / oyuncu, geçmişte Ahmet Eroğlu, Onur Gülmek, gibi isimlerle aşk yaşamıştır. Batur,  Toylan Kaya ile birliktedir.

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI:

Baş Belası (Eray Yasin Işık), Macbett (Eugene Ionesco), Kulaktan Kulağa (Lady Issabel), Bir Şehnaz Oyun (Turgut Özakman), Philipp Hotz’un Büyük Öfkesi (Max Frisch)

ROL ALDIĞI DİZİ / FİLMLER:

Bizim Hikaye, Pinhan, Kurtlar Vadisi Pusu, Papatyam, Vazgeç Gönlüm, Gümüş    

SUNUCULUKLARI:

TRT 1 “Savaşta Barışta Türk Ordusu” - Program Sunuculuğu 2006 (23. Bölüm), TRT 2 Politika Kulvarı - Kulvar Farkı Bölümü Yapımı-Sunumu 2004 - 2005 (26. Bölüm), ART TV - Alışveriş Çantası - Program Yapımı ve Sunumu - 2004, TRT 1 "Gençlik Her Zaman- Program Sunuculuğu

YAPIM / PRODÜKSİYON:

Kanal D - Haber Merkezi(Bülteni) - Staj - Ağustos 2003, TRT 1 - Bizim Evin Halleri - Yönetmen Asistanlığı - 2003, TRT 1 - Ablam Böyle İstedi - Yönetmen Asistanlığı - 2003, TRT GAP - Ezgi Günü - Program Asistanlığı - 2002 / 2003

OYNADIĞI REKLAMLAR:

Turkcell - İnternet Reklamı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi