Ceyda Ateş Kimdir?

Ceyda Ateş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Ceyda Ateş Kimdir?

CEYDA ATEŞ KİMDİR?

Ceyda Ateş, 14 Eylül 1987 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Uğurcan Ateş ve Seda Ateş adında kardeşleri vardır.

Ateş, Barış Manço Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. "Gurbet Kadını", "Aşk Oyunu", "Elveda Rumeli" ve "Cennet Mahallesi" gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu, 2008 yılında Çılgın Dersane Kampta adlı sinema filminde oynamıştır. Ayrıca Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak girmiş ve ardından sezon boyunca dizide rol almıştır. Daha sonra "Yer Gök Aşk" adlı dizide konuk oyuncu olarak bir süre yer almıştır. Ardından Adını Feriha Koydum adlı dizide rol almıştır. Adını Feriha Koydum dizisinden 2. sezonun sonunda ayrılmış ve baş rollerini Özgür Çevik'le paylaştığı Evlerden Biri adlı dizide Nursen karakterine hayat vermiştir. 

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Gülcü Baba, Çılgın Dersane, Rüya Gibi Geçti, Gulyabani, Çırağan Baskını   

ROL ALDIĞI TELEVİZYON DİZİLERİ:

Çiçek Taksi, Erguvan Yılları, Hayat Bağları, Küçük İbo, Üvey Baba, Tatlı Hayat, Dünya Varmış, Yarım Elma, Bulutbey, Gurbet Kadını, Hayat Bilgisi, Gizli Dünyalar, Cennet Mahallesi, Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Aşk Oyunu, Karagümrük Yanıyor, Ahh İstanbul, Yalan Dünya, Hayat Güzeldir, Doludizgin Yıllar, Kavak Yelleri, Elveda Rumeli, Yer Gök Aşk, Adını Feriha Koydum, Evlerden Biri, Emir'in Yolu, Böyle Bitmesin, Bir Yastıkta, Yılanların Öcü, Gamsız Hayat, O Hayat Benim     

ÖZEL HAYATI:

2018 yılında uzun süredir birlikte olduğu Buğra Toplusoy ile dünyaevine girmiştir.

Güzel oyuncu geçmişte; Sercan Yıldırım, Can Yurtsevdi, Tan gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi